Niciun furnizor

Toate produsele din topul vanzarilor
SPA
SPA

SPA

Passion Spas

 

Passion Spas se afla in topul clasamentului in ceea ce priveste productia si dezvoltarea spa-urilor de talie mondiala. De aproape 30 de ani, aceasta companie proiecteaza si produce spa-uri recunoscute pentru inovatia exceptionala si design-ul superior.  

 

Fiecare spa include o varietate de functii de masaj care vor crea efecte terapeutice de neegalat.  

 

Masaj Aqua Rolling: sistemul exclusiv de masaj Aqua Rolling impinge apa in sus pe spatele scaunului, agitatia rezultata a apei creand un masaj puternic care actioneaza asupra muschilor spatelui.

 

Zona de terapie intensa: ofera un masaj concentrat si penetrant in regiunile inferioare ale spatelui.

 

Pat de levitatie: cel mai inovator sistem de masaj, care va ofera o senzatie de plutire.

 

Dispozitiv flexibil de masaj: puteti determina manual in ce zona a corpului doriti sa primiti masajul terapeutic. Jetul rotativ va simuleaza muschii prin frecare cu apa calda vibratoare chiar si deasupra liniei apei, avand posibilitatea sa ghidati masajul asupra zonei dorite.

 

Masajulgatului: este un tip nou de terapie care concentreaza pe detensionarea muschilor gatului. Aceasta tehnica de masaj va imbunatati circulatia sangelui, stimuleaza starea de bine si va da un plus de energie.

 

Masaj dat de cascada: un flux continuu de apa calda in cascada, care cade pe gat si pe umeri, lasandu-va la final comlet relaxati.

 

Zona de terapie cu valuri: un masaj care incepe la partea de jos a spatelui si merge pana la umeri si gat.

Sunt 42 produse.

Se afiseaza 1-12 din 42 produs(e)
Filtre active

Urmariti-ne pe Facebook